HAPUSAIA TÖÖTUBA

Asukoht: Carl Robert Jakobsoni Talumuuseum

Kuupäev: 11. detsember 2022

Aeg: 10.00-14.30

Registreerimine:
20. novembrini 60€
1. detsembrini 65€
NÄDAL ENNE 70€

 

60,00 

10 € Off

Laost otsas

Viimased neli aastat oleme veetnud igapäevaselt aega koos juuretisega. Meie jaoks on küpsetamine midagi enamat, kui toidu valmistamine. See on elustiil. Kui soovid oma käelised oskused proovile panna, siis 11. detsembril on Sul see võimalus. Tulemas on eksklusiivne Samliku Pekkeri spelta hapusaia valmistamise töötuba. Töötoa toimumiseks on õla alla pannud Koksvere veski ja on andnud meile kasutada valiku oma jahudest.

Ole kiire, sest Kurgja hubasesse peamaja kööki mahub kõigest 6 osalejat.

Millest me räägime?

  • Kes või mis on Samliku Pekker.
  • Miks valida mahe ja kohalik tooraine.
  • Hapusaia taustast ja kasulikkusest.
  • Juuretisega küpsetiste tervislikkusest.

Mis töötoa sisse jääb?

  • Juuretise ja hapusaia taigna valmistamine.
  • Kõige väljakutsuvam osa – taigna vormimine.
  • Hapusaia küpsetamine.
  • Parim osa – söömine.
  • Tassike kosutavat teed ja kohvi.

LISA:

  • Töötoa sisse mahub aeg külastamiseks Jakobsoni peamaja muuseumi.
  • Kui soovid enda vormitud hapusaiad kodus lõpuni küpsetada, siis võta kaasa 2 ümarat või piklikku vormi/kaussi ja köögirätikud.
  • Võimalus kaasa osta kerkevorme koos sisudega ja Koksvere mahejahusid.

Title

Go to Top