HAPUSAIA TÖÖTUBA 11.01.2025

Asukoht: Samliku Pekker pagarikoda

Kuupäev: 11. jaanuar 2025

Aeg: 14.00-18.30

Kohti kokku: 10

 

84,00 

Laost otsas

Viimased kuus aastat oleme veetnud igapäevaselt aega koos juuretisega. Meie jaoks on küpsetamine midagi enamat, kui toidu valmistamine. See on elustiil. Kas oled samuti mõelnud, et tahaks aeg-ajalt ise käed taignaseks teha? Või oled hoopiski iganädalane küpsetaja ja sooviks rohkem teada saada juuretise hingeelust?

Oleme kokku pannud toreda päeva, mille jooksul saame üheskoos kõik hapusaia valmistamise etapid läbi käia. Sinna juurde räägime nippidest, mis ühe suurepärase juuretisega küpsetise valmimiseks hea on teada.

Kohtumiseni hapusaia töötoas!

Millest me räägime?

  • Samliku Pekkeri pagarikoja lugu
  • Mahe ja kohalik tooraine
  • Juuretisega küpsetamine
  • Hapusaia valmistamine

Mis me päriselt teeme?

  • Toidame juuretist
  • Sõtkume tainast
  • Küpsetame hapusaia
  • Naudime seltskonda koos hea söögiga

Mida saad kaasa?

  • Juuretise
  • Töötoas vormitud hapusaia, mille saab kodus valmis küpsetada
  • Hapusaia valmistamise juhendi
  • Kingikoti valmis hapusaiaga

Kuidas meie juurde tulla?

  • Jalgsi/rattaga: kergliiklustee tuleb Kaare kompleksi väravateni välja. Asume hoones nr 8.
  • Rongi/bussiga: Türi raudteejaamast hüppa bussile 10c ja sõida Ujula peatusesse, edasi sealt oleme vaid 8-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Vaata teekonda SIIT.
  • Autoga: sisesta Google Mapsi “Samliku Pekker pagarikoda”. Väravasse jõudes hoia vasakule. Parkida saab mugavalt maja ette.